dlake v grlu Svet24.si

Avstrijcu so v grlu rasle 5-centimetrske dlake

tanja žagar Svet24.si

Tanja Žagar ima raka dojke. »Če je to cena za ...

darko-horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

luka doncic Ekipa24.si

Dončić in druščina iz Grčije poslali ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

slovenija navijača Ekipa24.si

Uf, s kakšnim napevom so slovenski navijači med ...

nu
nu
0 14.04.2018 09:00:57

Uspelo mu je NEMOGOČE: Alexandre Lacazette NAVDUŠIL in hkrati MOČNO RAZOČARAL navijače Arsenala!

Reuters
Topničarji preživljajo težke čase, stolček, na katerem že dobri dve desetletji sedi Arsene Wenger, pa je že dodobra razmajan.

Napadalec Alexandre Lacazette pa je prepričan, da s soigralci lahko reši trenerja in poskrbi, da bo obdržal službo. "Če osvojimo ligo Europa, bomo verjetno obdržali trenerja, ker je naredil toliko dobrega za klub. Želimo osvajati lovorike," je razložil Lacazette, in nadaljeval: "S tem bi tudi rešili sezono, saj nam v prvenstvu ne gre. Dobro bi bilo osvojiti ligo Europa."


Francoz se pri tem še ni ustavil, njegova želja po nastopu v finalu pa je še toliko večja, ker bo srečanje gostil Lyon, tako da bi se vrnil na stadion, od koder je lani poleti odšel v Arsenal. "Veseli smo, čeprav ne bo lahka tekma. Zadovoljni smo, ker bomo igrali v polfinalu. Želimo v finale, zato moramo biti pripravljeni in previdni. Resnično si želim zaigrati v finaliu, saj bi igral pred svojo družino in prijatelji. Ne le to, v Arsenal sem prišel, da bi zbiral lovorike, zato je uvrstitev v finale nuja."

Arsenalu je žreb v polfinalu lige Europa namenil na papirju najtežjega nasprotnika, saj se bo za finale udaril z madridskim Atleticom, tako da bo topničarjem zadnjo oviro pred golom predstavljal izjemni Jan Oblak.

Članki iz rubrike