Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.04.2018 09:06:53
Deli članek:

SAJ NI RES, PA JE! To je najbolj bizaren razlog za odpoved tekme v zgodovini nogometa

Zgodilo se je v Turčiji. Obračun drugouvršene s prvouvrščeno ekipo bi moral biti posladek prvenstva, derbi v pravem pomenu besede. Vendar tekme ni bilo.

Vodilni Cankirispor bi se moral v gosteh pomeriti z najbližnjim zasledovalcem Belediyesporjem. Vendar gostje se niso pojavili na tekmi, ker so mislili, da je dvoboj na sporedu dva dni pozneje?! Ker jih ni bilo, so bili kaznovani z odvzemom treh točk, s tem pa so zapravili napredovanje v višji rang tekmovanja.

Če bi se nogometaši Cankirisporja pojavili na igrišču, bi zaradi boljšega izkupička na medsebojnih tekmah ne glede na razplet napredovali, tako pa so zaradi poraza za zeleno mizo s 3:0 in še minusa treh točk zapravili prvo mesto in ostali praznih rok.

Predsednik kluba Sevda Karaali se je izgovarjal, da so se igralci zastrupili s hrano, izmislil si je tudi zgodbo, kako se jim je pokvaril avtobus, vendar disciplinska komisija ni nasedla. "Karaali laže! Mislili so, da je tekma v nedeljo, na sporedu pa je bila v petek. Če bi se na pot odpravili s traktorjem, bi prišli pravočasno," je izjavil predsednik Belediyesporja Zekeriya Kahraman.