Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.03.2018 12:15:18
Deli članek:

ŠOK V ITALIJI, TRAGEDIJA BREZ PRIMERE! Svet nogometa zavit v črnino, UMRL KAPETAN Fiorentine!

vszi

Italija je zavita v črno.

Iz Italije je prišla žalostna novica, ki je osupnila in razžalostila nogometni svet. Umrl je Davide Astori, kapetan italijanskega prvoligaša Fiorentine, kjer si je še nedolgo tega garderobo delil tudi s slovenskim zvezdnikom Josipom Iličićem. Podrobnosti smrti komaj 31-letnega nogometaša ostajajo zavita v tančico skrivnosti, italijanski mediji pa poročajo, da je umrl v spanju. Astori je s soigralci odpotoval v Videm, kjer bi morala biti odigrana tekma z Udinesejem. Toda zjutraj so ga soigralci zaman čakali na zajtrku.

"Fiorentina je globoko pretresena in prisiljena sporočiti, da je umrl njen kapetan Davide Astori," je v izjavi za javnost zapisala Fiorentina. Centralni branilec, ki je odigral 14 tekem za reprezentanco Italije, je kariero začel v mladinskem pogonu Milana, kasneje je nosil tudi drese Cremoneseja, Cagliarija in Rome. V elitni serie A je zbral 289 nastopov in zabil sedem golov. Komaj pred dvema letoma je postal oče hčerki Vittorii ...

Tekma med Udinesejem in Fiorentino je bila pričakovano že odpovedala, ni nemogoče, da bodo tudi vse ostale, čeprav bi moral biti danes na San Siru odigran veliki mestni derbi med Milanom in Interjem.