zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
2 04.03.2018 10:12:02

In kaj potem, če sta ROJAKA?! Trener Olimpije Igor Bišćan KRITIČNO in brez zadržkov o debitanskem nastopu Filipa Uremovića

www.alesfevzer.com
Ne bo lahko stopiti v čevlje Kenana Bajrića.

Če Olimpija v prvem letošnjem krogu ne bi premagala Celja, bi bil za to kriv tudi Filip Uremović, ki je storil napako pri zadetku Jucia Lupete, zato bo kakopak zanimivo videti, ali bo trener Igor Bišćan mladega Hrvata v prvo postavo uvrstil tudi na današnji prvoligaški tekmi z Gorico, ki se bo v Novi Gorici začela ob 16.55.

"Če sem popolnoma iskren, s Filipom na prvi tekmi res nisem bil najbolj zadovoljen in fant to ve," je priznal Igor Bišćan in nadaljeval: "Zanj je bila to šele prva prvoligaška tekma, tako kot celotna ekipa je imel tudi on dobre in slabe trenutke. Napaka pri golu pa seveda ni nekaj, kar se pač zgodi … Ampak na pripravah si je izboril mesto v ekipi in prepričan sem, da bo iz tekme v tekmo boljši. Bo pa moral razumeti, da te lige ne gre podcenjevati, saj je v vsaki ekipi kakšen Lupeta. Tudi pri Gorici. To bo moral hitro dojeti ter biti zato skrajno pripravljen in zbran. Le tako se mu takšne napake ne bodo ponavljale."

filip uremovic
SPS/NKOlimpija.si

Članki iz rubrike