Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.03.2018 11:50:49
Deli članek:

Handanović bo igral na REKORDNEM DEBIJU: Milan s prodajo vstopnic zaslužil BOGASTVO, tekmo si bo ogledalo neverjetnih ...

vszi

Nocoj bo na San Siru odigran milanski derbi.

Da so v Milanu že videli boljše čase, ni nobenega dvoma. A da se na pogorišču vseeno rojeva novo upanje, ni daleč od resnice. Pri Interju je optimizem z začetka sezone sicer nekoliko splahlen, zato pa pravo evforijo v zadnjem času čutijo pristaši Milana. Slednji pod vodstvom Gennara Gattusa ruši vse pred sabo, sanjski niz bo poskušal nadaljevati tudi nocoj, ko bo na San Siru na sporedu 168. ligaški derbi med milanskima mestnima tekmecema.

In kakšen derbi to bo! Dejansko rekorden. Iz vodstva Milana so sporočili, da bodo tribune nabito polne, v živo si bo tekmo ogledalo več kot 75.000 ljudi. Ob tem je rekordno to, da so rossoneri s prodajo vstopnic zaslužili več kot štiri milijone evrov, kar je največji izkupiček doslej.

S tekme bo poročalo 250 novinarjev in 50 fotoreporterjev, 44 televizijskih postaj bo sliko z derbija poneslo v kar 180 držav. Skupno gledano bo s signalom z derbija pokritih kar 727 milijonov ljudi!

Reuters