joe biden Svet24.si

Biden naj bi razmišljal o umiku, če mu ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

doncic 1 Ekipa24.si

Dončić po blamaži proti Hrvatom ni ovinkaril in...

nu
nu
2 03.03.2018 12:25:51

Barcelona melje vse pred sabo, NEZADOVOLJSTVO PA NARAŠČA!

Tudi kadar gre klubu vse kot po maslu, stvari še zdaleč niso tako lepe, kot bi si mogoče večina mislila.

In tako je tudi v Barceloni. Pred Katalonci je izjemno pomemben obračun, v katerem bi jutri lahko prednost na vrhu lestvice španske la lige povečala na osem točk. V katalonsko prestolnico namreč prihaja najbližji zasledovalec Atletico, z Janom Oblakom na čelu.

Toda dozdajšnji del sezone je pokazal, da so Katalonci vseeno najresnejši kandidat za kar nekaj prestižnih lovorik. Od 43 tekem v vseh tekmovanjih je Barca izgubila samo tri, dve z Realom v superpokalu in z Espanyolom v španskem pokalu.


Gre za res zavidljiv podatek, ki govori o kakovosti ekipe trenerja Ernesta Valverdeja. Toda omenjene stvari ne pomenijo, da so vsi v klubu zadovoljni. Kje pa, kar nekaj posameznikov je vse prej kot zadovoljnih, njihovo nezadovoljstvo pa celo še narašča.

Seveda so to fantje, ki ne dobijo priložnosti za igro. Med njimi je nekaj takih, ki jih je prečrtal sam Lionel Messi, kar pomeni, da se njihova usoda ne bo prav nič izboljšala. Prvo ime med 'prečrtanimi' je portugalski zvezdnik Andre Gomes, ki je v klub prišel kot velika okrepitev.

Štiriindvajsetletni vezist je v klubu prišel pred dobrim letom in pol za kar 35 milijonov evrov, toda ni upravičil zaupanja. In poleti si bo lahko poiskal novega delodajalca. Španski mediji namreč poročajo, da je bil prav Messi tisti, ki je odgovornim v klubu naročil, da mora Gomes zapustiti klub. In ko enkrat tako reče argentinski zvezdnik, potem ga pri Barceloni ubogajo in navadno tudi uslišijo njegove želje, oziroma zahteve.

Članki iz rubrike