sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
1 03.03.2018 10:22:13

Darko Milanič: TO BOMO SPREMENILI

m24.si
Ta konec tedna bi morali slovenski prvoligaši odigrati tekme 20. kroga, toda ta bo močno okrnjen.

Igralo se bo samo v Novi Gorici, kjer bo gostovala Olimpija, preostali štirje obračuni so preloženi na poznejši termin. Med njimi je tudi dvoboj Triglava in Maribora. V Kranju je preprosto preveč snega, da bi se na tamkajšnjem osrednjem nogometnem objektu dalo organizirati normalno igranje nogometa, zato bo aktualni prvak v gorenjski prestolnici gostoval 11. aprila.

Vijoličasti so bili na mini pripravah v Moravskih Toplicah in so se povsem normalno pripravljali na tekmo s Triglavom. V četrtek so trenirali na glavnem igrišču v Ljudskem vrtu, še isti dan pa so izvedeli, da je za danes predviden obračun preložen.


"Pripravljeni smo bili za igranje, a sprejemamo odločitev, ki je v prid nogometu, saj bi najbrž v teh razmerah težko igrali. Najbolj pomembno je, da fantje ostanejo zdravi in se bo potem ob lepšem vremenu gledal nogomet, ki ima smisel. Če je igrišče zmrznjeno in ne omogoča povezane igre, je prav, da so odgovorni preložili ta krog,” je dejal trener Darko Milanič.

Trenerja pa je dopolnil še Martin Milec, ki je predstavil mnenje igralcev o preloženi tekmi: “Bili smo pripravljeni na tekmo, toda proti vremenu ne gre. V Kranju je stanje takšno, da ne moremo igrati in sprejemamo to informacijo. Zdaj se bomo preusmerili k torku. Imeli bomo več časa za pripravo na dvoboj z Rudarjem, ostajamo osredotočeni na naše naloge. Nadaljujemo s treningi in storili bomo vse, da pridemo do treh točk v zdaj naslednji tekmi.”

Seveda je moral strokovni štab zaradi odpovedane tekme nekoliko spremeniti načrt dela in se prilagoditi nastalim razmeram. “Od prejema informacije se že pripravljamo na nov izziv. Torek je relativno blizu in spremenili bomo program dela, da maksimalno pripravljeni dočakamo Rudar.”

Članki iz rubrike