joe biden Svet24.si

Biden naj bi razmišljal o umiku, če mu ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

slovenija hrvaska 3 Ekipa24.si

Oglasil se je tudi zelo kritizirani selektor ...

nu
nu
0 03.03.2018 10:09:50

Jose Mourinho bi bil hitro zadovoljen: SAMO TO je naš letošnji cilj!

Profimedia
Naslov angleškega prvaka je praktično že oddan.

Manchester City si je na vrhu lestvice priboril že skoraj neulovljivo prednost, tako da se bodo tekmeci spopadli za drobtinice. Med temi je jasno tudi mestni tekmec Manchester United.

Trener rdečih vragov Jose Mourinho upa, da bo njegovim fantom uspelo zadržati drugo mesto, čeprav je Portugalec že povedal, da sploh ne vidi razlike med uvrstitvijo na drugo ali četrto mesto.



United je že večji del sezone uvrščen na drugo mesto, a je z dvema porazoma v zadnjih štirih krogih omogočil Liverpoolu, da se mu je približal na dve točki. Toda najpomembnejše za Joseja Mourinha je, da si ekipa zagotovi igranje v ligi prvakov v naslednji sezoni. "Razlika je zelo majhna, šest točk med drugim in petim mestom omogoča vsem, da se borimo za štiri mesta, ki vodijo v ligo prvakov, zato imamo svoj cilj," je razložil Portugalec pred ponedeljkovim gostovanjem pri Crystal Palaceu.

"Moram reči, da so to vse dobre ekipe, čeprav včasih dobim občutek, da nekateri mislijo, da so vsi boljši od nas. Toda nisem prepričan, da je tako. Torej imamo štiri zelo dobre ekipe, eni pa se ne bo uspelo uvrstiti v ligo prvakov. Če me vprašate, ali je bolje biti drugi ali četrti, je po finačni plati povsem vseeno, tudi glede prestiža je povsem vseeno. Greš v ligo prvakov in to je to. Toda če gledam povsem subjektivno, je bolje biti drugi kot tretji, zato se bomo potrudili biti drugi. Glavni cilj je torej osvojiti mesto med prvo četverico, kar je zelo težko, toda če smo lahko drugi, ne bomo končali na tretjem mestu." je svoj pogled na celotno situacijo v obširnem govoru predstavil Mourinho.

Članki iz rubrike