psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

bezigrad hisa nepremicnine 1 Reporter.si

Našli smo daleč najdražjo hišo v Sloveniji: ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

luka-pangos Njena.si

Ljubezenska preizkušnja zmagovalca MasterChefa

doncic 1 Ekipa24.si

Dončić po blamaži proti Hrvatom ni ovinkaril in...

nu
nu
10 28.11.2017 07:53:50

Katalonci so na nogah in BESNIJO: Nedolžna napaka!? TO si mislimo o nepriznanem Messijevem zadetku!

Reuters
V katalonski prestolnici še vedno odmeva gromozanska sodniška napaka, zaradi katere je Barcelona na derbiju z Valencio ostlaa praznih rok.

Verjamemo, da se prah po nedeljskem derbiju med Barcelono in Valencio še dolgo ne bo polegel, saj je bila tekma zaznamovana z eno od največjih sodniških kraj. Čeprav je žoga krepko prešla golovo črto, sodnik tega ni videl in Barcelona je bila hudo oškodovana. Na koncu je uspela na tisti tekmi doseči vsaj točko, toda Katalonci besnijo kot že dolgo ne. Trener Ernesto Valverde je bil po tekmi presenetljivo miren in gosposki: "Vsi se strinjamo, da so takšne situacije tako čiste, da ni treba imeti počasnih posnetkov. Toda vseeno še vedno pridejo trenutki, ko žoga prečka črto, pa to ni najbolje vidno. Tudi mi smo zadetek proti Malagi dosegli po tem, ko je žoga očitno prešla golovo črto pri podaji. Vsi smo včasih žrtve sodnikov."

Toda kot poroča španska Marca je bilo v taboru Barcelone po tekmi vse prej kot mirno in Katalonci so prepričani, da vse skupaj ni nenamerna napaka, temveč, da se je vse skupaj zgodilo namerno. Vpleten je bil namreč isti sodnik Villanueva, ki je lani spregledal roko Villareala. Igralci so prepričani, da so zaradi te napake izgubili prvenstvo, zdaj pa je bilo iz slačilnic slišati: "Upajmo, da letos ne bomo plačali podobnega davka."

Članki iz rubrike