psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

lucija sikovec usaj-pl002 Reporter.si

Lucijo Šikovec Ušaj je Janša nadrl, Kučan pa ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

doncic 1 Ekipa24.si

Dončić po blamaži proti Hrvatom ni ovinkaril in...

nu
nu
0 27.11.2017 21:29:58

Nov INCIDENT pri galaktikih: Nezadovoljni zvezdnik 'skočil' na trenerja Zidana!

Profimedia
V Realu pa kar ni in ni miru! Slabi rezultati in igra, ki je daleč od želene, vnašajo nemir v slačilnico in so močno načeli odnose znotraj moštva.

Zadnji krog španskega prvenstva je prinesel novo dramo, po kateri je Real vendarle slavil s 3:2. Dvoboj pa je odločil Cristiano Ronaldo, ki je šele drugič v letošnjem prvenstvu meril v polno. Pa še pri tem golu je najprej zapravil enajstmetrovko in šele iz drugega poizkusa odbito žogo poslal v mrežo.

Vzdušje v slačilnici je jasno daleč od idealnega. No ja, v bistvu je precej slabo, in španski mediji so danes razkrili, da je tudi po zmagi nad Malago prišlo do incidenta. Sporekla sta se mladi zvezdnik moštva Dani Ceballos in trener Zinedine Zidane.


Enaindvajsetletni mladi španski reprezentant je poleti za 16,5 milijona evrov prišel iz Betisa. Doslej je zbral deset nastopov (v vseh tekmovanjih) in zadel dvakrat, zato je zelo nezadovoljen s svojo minutažo. Očitno se mu kolca po poletju, ko ga je snubila tudi Barcelona, a je raje izbral galaktike.

Ceballosa štejejo med najbolj nadarjene nogometaše v Evropi, vendar pa mu Zidane ne zaupa preveč. In vse skupaj je fanta tako razjezilo, da se je po dvoboju z Malago odločil svoje nezadovoljstvo stresti Zidanu v obraz.

Bojda je bilo zelo vroče, da ni prišlo do kakšnega hujšega obračunavanja, pa naj bi poskrbela kapetan Sergio Ramos in Isco, ki sta srboritega mladeniča odpeljala iz slačilnice.

Članki iz rubrike