Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

klemen bostjancic Necenzurirano

Kdo pri Boštjančiču želi pred javnostjo skriti...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Ana Praznik Njena.si

Ne nasedajte lažnim novicam o Ani Praznik

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 27.11.2017 20:26:52

Lionel Messi ŠOKIRAL in brez dlake na jeziku priznal: Brez NEYMARJA smo ...

Reuters
Prejšnji teden je končno podaljšal pogodbo, s tem dejanjem je pomiril odgovorne v Barceloni ter vse njene in seveda svoje navijače.

Zdaj pa je prvi zvezdnik katalonskega giganta poskrbel za precej nenavadno izjavo, v kateri ima glavno vlogo njegov prijatelj Neymar.

Brazilca, ki je poleti tako močno presenetil s prestopom v PSG, na stadionu Camp Nou po Messijevih besedah sploh ne pogrešajo. Še več, očitno so celo zadovoljni, da je odšel.


"Neymarjev odhod je poskrbel, da smo spremenili način igre. Izgubili smo velik del napadalnega potenciala, vendar pa smo na drugi strani pridobili v obrambnem smislu. Trenutno smo najmočnejši na sredini igrišča, ekipa je bolj uravnotežena, kar nam gre v prid v obrambnem delu," je razložil Argentinec.

Barcelona je v tej sezoni v vseh tekmovanjih trinajstkrat ohranila svojo mrežo nedotaknjeno, še vedno pa je tudi pričakovano učinkovita. Messi pa je v dvajsetih nastopih zbral šestnajst golov in šest asistenc. S tem je seveda dodobra pokril vrzel, ki je v napadu nastala po Neymarjevem odhodu.

Je pa tudi sam priznal, da ga je brazilsko slovo presenetilo. "Do zadnjega dneva ameriške turneje smo se pogovarjali, a takrat resnično ni vedel še ničesar. Dejal je samo, da ne ve, kaj narediti in niti ni vedel, kaj počne."

Članki iz rubrike