Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

klemen bostjancic Necenzurirano

Kdo pri Boštjančiču želi pred javnostjo skriti...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Ana Praznik Njena.si

Ne nasedajte lažnim novicam o Ani Praznik

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
7 27.11.2017 18:02:42

Mauro Icardi pozimi k Realu? Kapetan Interja OSUPNIL in hkrati NAVDUŠIL z odgovorom!

Reuters
Pri Realu so sicer zatrjevali, da se v zimskem prestopnem roku ne bodo kupovali novih igralcev, a očitno je resnica povsem drugačna.

Trener Zinedine Zidane si po klavrnih predstavah zelo želi, da bi v moštvu lahko računal na kakšen nov, svež par nog. Podoba, ki jo njegova ekipa trenutno kaže, namreč ne zadovoljuje nikogar, ki je na kakršenkoli način povezan z galaktiki.

Informacije iz Španije pravijo, da bo 23-letni vratar Athletica iz Bilbaa skoraj zanesljivo postal član Reala. V klubu pa si želijo okrepiti tudi napad. Karim Benzema in Gareth Bale sta skoraj že odpisana, prvo ime na seznamu želja pa je napadalec Interja Mauro Icardi.

Najboljši strelec italijanskega prvenstva (prvo mesto si deli si Cirom Immobilejem) bi potencialnega kupca stal 110 milijonov evrov, kolikor ob predčasni prekinitvi pogodbe znaša njegova odškodnina.



Štiriindvajsetletni Argentinec je bil strelsko uspešen tudi ob zadnji zmagi svojega moštva, saj je na gostovanju pri Cagliariju zabil dva gola, Inter pa je slavil s 3:1. Zdaj je tudi sam spregovoril o tem, kakšne so možnosti, da bi se preselil na Santiago Bernabeu.

"Če dobim klic madridskega Reala, se ne bom oglasil," je kratko in jasno dejal kapetan Interja. "Osredotočen sem na svoje zadolžitve na igrišču, o teh stvareh pa odločajo drugi ljudje."

O Icardiju pa je spregovoril tudi trener Interja Luciano Spalletti, ki je prepričan, da bo napadalec ostal zvest črno-modri barvi. "Vsak dan delam z njim in dobil sem občutek, da naravnost obožuje biti del tega moštva. V Milanu se odlično počuti, navijači ga imajo radi, zato sploh ne dvomim, da bo ostal. Celo novo pogodbo želi podpisati z Interjem," je razložil italijanski strokovnjak in za konec še pristavil: "Če ga kdorkoli vpraša, kako dolgo bi rad ostal tukaj, mu reče, do konca igralske kariere."

Članki iz rubrike