Jelena Rozga Svet24.si

Jelena Rozga: "Rekel mi je, naj zmanjšam nos, ...

hrvaška-policija, ugrabitev, hrvaška-istra Svet24.si

Pijani Slovenec za volanom v Zadru povzročil hudo...

damjan polh Necenzurirano

Poraz sindikata Fides: zdravniki delajo toliko kot...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

zoga plt Ekipa24.si

Novinci se krepijo! V prvo ligo prihaja brazilski ...

\"V mojem srcu ima posebno mesto, saj gre za eno meni najljubših stvaritev Revija Stop

Znani obrazi o najljubših poletnih melodijah

roglic 24 pm Ekipa24.si

Hud udarec za ekipo Primoža Rogliča! V ...

nu
nu
3 27.11.2017 16:00:17

Še nikoli tako NEPOSREDNO: Trener in soigralci so se JAVNO spravili nad Aubameyanga, njihove besede pa ne bi mogle biti bolj BRUTALNE!

Reuters
Eden največjih zvezdnikov Bundeslige Pierre Emmerick Aubameyang se ni še nikoli ni znašel tako neposredno na udaru kritik, kot po derbiju s Schalkejem.

Še vedno namreč zelo odmeva veliki preobrat na derbiju med dortmundsko Borussio in Schalkejem, ko so rumeno-črni iz rok izpustili vodstvo s 4:0, ki so ga imeli v rokah vse do 60. minute tekme. Nato pa se je zgodil potres, Schalke je uspel v naslednje pol ure izenačiti in poskrbeti za enega od najbolj epskih preobratov. 

Veliko vlogo pri vsem tem je odigral tudi prvi zvezdnik ekipe Pierre Emmerick Aubameyang, ki je sicer prispeval gol in asistenco, nato pa je storil nekaj najbolj neumnega na svetu. V 72. minuti tekme je namreč dobil drugi rumeni karton in na cedilu pustil takrat že potapljajočo barko Borussie. Tokrat milosti z njim niso imeli niti vodilni možje Borussie, ki nimajo veliko potrpljenja z njim. Pred dnevi je moral tekmo s Stuttgartom izpustiti, ker je bil kaznovan zaradi zamude na trening, zdaj pa še to. Trener Peter Bosz, ga je obtožil, da 'je uničil vse, ker je bil preveč agresiven', tudi njegov soigralec, vratar Roman Weidenfeller pa ga je javno kritiziral: "Naredil je veliko neumnost, povsem nepotrebno je dobil še drugi rumeni karton."

Aubameyang je, kot kaže, še korak bliže temu, da zapusti Borussio, saj naj bi svojemu zastopniku že naročil, naj mu v januarskem prestopnem roku poišče novega delodajalca. Že kar nekaj časa se govori o morebitnem prestopu v Real, prav tako sta za fanta zainteresirana Chelsea in Liverpool, kjer bi združil moči z nekdanjim trenerjem Jürgenom Kloppom, ki ima o Gaboncu zelo visoko mnenje.

Težavo pa bi utegnila povrzočati odškodnina, saj bi se rumeno-črni z Aubameyangom težko razšli, če zanj ne bodo dobili približno 70 milijonov evrov.

Članki iz rubrike