Jelena Rozga Svet24.si

Jelena Rozga: "Rekel mi je, naj zmanjšam nos, ...

hrvaška-policija, ugrabitev, hrvaška-istra Svet24.si

Pijani Slovenec za volanom v Zadru povzročil hudo...

damjan polh Necenzurirano

Poraz sindikata Fides: zdravniki delajo toliko kot...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

Topalović 23 mm Ekipa24.si

Zdaj je uradno! Milijonski prestop iz prve ...

mms-2024 Njena.si

Melodije morja in sonca: Zmagal fant s 'pitnim ...

Tadej Pogačar Urška Žigart 24 Ekipa24.si

Urška Žigart ostala brez Pariza! Naša prvakinja...

nu
nu
2 27.11.2017 15:24:15

"MESSIJEV GOL SEM VIDEL S SREDINE," pravi Barcin Jordi Alba. No, ja, lažnivec mali, POGLEJ SI TOLE (foto)

Reuters
Zelo zanimiva podrobnost je povezana z branilcem Barcelone.

Nobenega dvoma ni o tem, da je Barcelona na nedeljskem derbiju dosegla zadetek, ki ga sodniki niso priznali, potem ko bi ga morali videti oziroma so - ni druge razlage - tudi ga videli. To pa ne spremeni dejstva, da je Jordi Alba, ki je ob koncu tekme dosegel zadetek za končnih 1:1, precej pretiraval, ko je želel opisati, kako zelo očiten nepriznan zadetek je dosegel njegov soigralec Lionel Messi. Ne samo da je pretiraval, precej je pretiraval.

"Oškodovani smo bili za neverjetno očiten zadetek. Nemogoče je, da ga sodniki niso videli. Sam sem s sredine igrišča videl, da je bila žoga precej čez golovo črto," je novinarjem po tekmi dejal Alba, ki seveda igra na položaju levega bočnega branilca in bi se kaj lahko res nahajal daleč od vrat, daleč od črte in daleč od zadetka. A se ni. Ne moremo sicer trditi, kaj je Alba videl. Lahko pa trdimo, kje natančno je bil, ko je videl.

Spodnja fotografija, vzeta iz zamrznjenega posnetka, ki ga nismo videli v prenosu in v običajnih televizijskih posnetkih, ne pušča dvoma. Sicer tako kot vse ostale fotografije zelo jasno kaže, da je bila žoga čez črto, a kaže tudi, da je bil obkroženi Alba z jasno vidno številko 18 v tem trenutku sredi kazenskega prostora in da je bil celo postavljen precej bolje kot vsi sodniki. Kaj mu je bilo torej treba streljati kozle ...  

Članki iz rubrike