Mobilna verzija
marko potrč Odkrito.si

Planet TV spremenil šov The Biggest Loser

TANJA ZAGAR Svet24.si

FOTO: Takšna je Tanja Žagar po novem

denar, prihranki, varčevanje, evri, kalkulator Svet24.si

Prejemniki izredne in redne denarne socialne ...

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

Selena Gomez Najstnica.si

Selena na jahti pokazala svoje telo v kopalkah

gregor Njena.si

Gledalci besni na produkcijo Planet TV

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

nu
nu

NORO! Kar je ZLATAN naredil (in nato še REKEL) takoj, ko se je REKORDNO vrnil po stragnih križnih vezeh, je NORO!

Zlatan Ibrahimović je pač Zlatan Ibrahimović. Eden in edini.

Ob zmagi Manchester Uniteda nad Newcastlom je Ibra na voljo dobil zadnjih dvajset minut, kar pa seveda ni bil navaden vstop v igro. Šlo je za vrnitev zgolj sedem mesecev po strganih križnih vezeh, kar je za 36-letnika absolutni rekord. No, poleg okrevanja pa je neverjetno tudi to, kako se je Ibrahimović z vrnitvijo spoprijel. Seveda si je takoj želel želel doseči zadetek, ni se mu izšlo, je pa pri tem pokazal, da je resnično neustrašen. Angleške komentatorje je šokiral.

Namreč predvsem s tem, da je v eni od svojih prvih akcij poskusil z akrobatskim volejem prek glave, malodane klasičnimi škarjicami. "Čakajte malo, 36-letnik se je vrnil po strganih križnih vezeh, igra prve minute in je poskusil škarjice," se je čudil eden od angleških kolegov. A ko so Ibrahimovića po tekmi vprašali, od kod tak pogum, so dobili odgovore, kakršne lahko ponudi le on. Resnično epske, spet za v zbirko tistih najbolj neverjetnih.

"Priznam, to je poseben dan, ki sem ga nestrpno pričakoval. Po svoje pa je to le še en dan, medtem ko kakovost ostaja enaka. Vse je normalno, niti malo me ne skrbi, igrata moja glava in moje telo, koleno mora le slediti in bo to počelo brez težav. Sposoben sem vsega," je komentiral izjemno pogumen način igre in na vprašanje, ali je kdaj pomislil, da mu pri vrnitvi ne bo uspelo, dodal: "Kaj vam ni jasno? Nikoli me ni skrbelo. Morda tega še vedno ne razumete; levi okrevamo drugače, kot okrevate ljudje."