profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 18.11.2017 17:59:51

Če TALE ne navija za BARCO, pojemo klobuk! Nora napaka, ki je Kataloncem ODPRLA VRATA do nove ligaške zmage (video)

Mnogi pravijo, da Barcelona ne blesti, a vseeno serijsko zmaguje. Tokrat se je to pokazalo bolj kot kadarkoli.

Ponos Katalonije je gostoval pri Leganesu in bil ves prvi polčas izrazito slabši nasprotnik. Domači so imeli igro in priložnosti, Barceloni si kljub številnim velikim zvezdnikom v svoji zasedbi ni ustvarila nobene omembe vredne priložnosti in lahko bi bila zelo vesela, če bi odmor dočakala z izidom 0:0. Namesto tega pa je, ne da bi si ustvarila pravo priložnost, na oddih odšla celo z vodstvom 1:0. Po čigavi zaslugi? Zgolj po zaslugi enega samega človeka.

Akcija v 28. minuti bi bila popolnoma nenevarna, kajti Paco Alcacer je sicer prejel žogo na desni strani in prišel v kazenski prostor, a ni čisto vedel, kaj bi. Ni ne streljal ne poslal predložka v sredino, imel pa je to srečo, da tega, kaj mu je storiti, ni vedel niti domači vratar Ivan Cuellar. Nikoli ne bo znal pojasniti, kaj je hotel, a nekako mu je uspelo kot v komediji žogo z eno roko ne ujeti in ne odbiti (čeprav bi zlahka moral storiti karkoli od tega, temveč podati.

Jasno, skrajno nespretno jo je podal ravno na nogo Luisu Suarezu, ki je sicer v zadnjem času zapravil vse mogoče priložnosti, a tega neverjetnega darila preprosto ni mogel zapraviti. Domači so bili uničeni, napaka jih je povsem strla in poti nazaj ni bilo več. Odrešeni Suarez se je za darilo zahvalil s še enim zadetkom v drugem polčasu, Paulinho je tik pred koncem zadel za 3:0 Barca je zmagala že enajstič na 12 tekmah in ima pred nocojšnjim madridskim derbijem 11 točk prednosti pred Realom in Atletico.

Posnetek neverjetne napake si seveda lahko ogledate spodaj.  

Članki iz rubrike