Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 18.11.2017 18:20:34

CARLO ANCELOTTI na klopi ranjene ITALIJE? Vse je jasno! Tale odgovor legende NIKOGAR ni pustil ravnodušnega ...

vszi
Celotna Italija si ga je šelela v vlogi selektorja, a iz tega ne bo nič.

Potem ko je italijanska izbrana vrsta doživela enega največjih neuspehov v svoji zgodovini, je seveda ostala brez selektorja. Poraz proti Švedski, ki je Italijo stal nastopa na svetovnem prvenstvu prvič po daljnem letu 1958, je kajpak odnesel Giana Piera Venturo, javnost pa si je praktično s plebiscitom želela Carla Ancelottija, nekdanjega trenerja Milana, Chelseaja, Reala, PSG-ja in nazadnje Bayerna. Toda iz te moke več kot očitno ne bo kruha. 

"Žal mi je, toda to možnost moral izključiti. Čutim, da vam moram to povedati takoj," je povedal legendarni italijanski zastopnik Giovanni Branchini, ki najbolje pozna namere enega najuspešnejših strokovnjakov našega časa. "Carlo Ancelotti zelo spoštuje vse vpletene, toda ne čuti, da v tem trenutku lčahko sprejme to ponudbo za sedenje na klopi italijanske reprezentance," je še dodal in povsem strl italijanske nogometne navdušence.

Italijanski mediji so ob tem prepričani, da te besede nosijo dodatno sporočilo. Namreč da Ancelotti ne želi prevzeti reprezentance v tako neurejenih razmerah. Ne gre toliko za nedvomno slab igralski kader, iz katerega lahko črpa, temveč za zelo okorelo vodstvo zveze, v katerem se kljub glasnim pozivom k odstopu predsedniškega položaja trdno oklepa "dinozaver" Carlo Tavecchio. S svojim soimenjakom si Ancelotti menda ne želi delati za nobeno ceno.  

Članki iz rubrike