favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
3 18.11.2017 19:46:54

VEČ KOT GENIALNO! To lahko samo on: MESSI se je vpisal v zgodovino z asistenco, kakršne nogomet ŠE NI VIDEL! (video)

Argentinskemu čarovniku je uspelo nekaj, kar je vredno večkratnega občudovanja in najglobljega poklona.

Barcelona je na gostovanju pri Leganesu zmaga 3:0, pri čemer je bila v prvem polčasu zelo slaba in je 1:0 vodila zgolj po zaslugi neverjetne napake domačega vratarja, nato pa je bil v nadaljevanju boljša, Luis Suarez je podarjenemu zadetku dodal še enega, povsem ob koncu pa je končni izid postavil brazilski vezist Paulinho. A pri zadnjem zadetku ne gre toliko za strelca, svet so obkrožili posnetkli podajalca, edinstvenega argentinskega čudodelca Lionela Messija. 

Ta se tokrat za spremembo ni vpisal med strelce, zato pa je uprizoril nekaj, kar si je treba ogledati večkrat, da bi človek lahko zares razumel. Kar je sprva videti kot precej zmedena Argentinčeva akcija, polna naključij, v počasnih posnetkih postane mojstrovina brez primere. Messi je v boju z  več branilci zmanjkalo prostora, zato je žogo rešil na črti, jo s seboj potegnil v sedeči položaj, od tam pa je sledila ultimativna genialnost. Namreč fantastična asistenca sede. 

Da ne boste mislili, da gre za kakšno katalonsko izmišljotino, o genialni potezi, kakršne nogomet še ni videl, govori celo slovita Marca. Je pa res, da je treba pogledati posnetek iz vseh kotov in v spodnjem videu je šele zadnji kot tisti, ki razkrije vso razkošnost velemojstrovine. Predvsem pa razkrije, da je Messi želel storiti natanko to, kar je tudi storil In da je dooolgemu seznamu svojih fantastičnih potez dodal še zgodovinsko asistenco iz sedečega položaja.  

Članki iz rubrike