Mobilna verzija
marko potrč Odkrito.si

Planet TV spremenil šov The Biggest Loser

TANJA ZAGAR Svet24.si

FOTO: Takšna je Tanja Žagar po novem

denar, prihranki, varčevanje, evri, kalkulator Svet24.si

Prejemniki izredne in redne denarne socialne ...

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

Selena Gomez Najstnica.si

Selena na jahti pokazala svoje telo v kopalkah

gregor Njena.si

Gledalci besni na produkcijo Planet TV

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

nu
nu

VEČ KOT GENIALNO! To lahko samo on: MESSI se je vpisal v zgodovino z asistenco, kakršne nogomet ŠE NI VIDEL! (video)

Argentinskemu čarovniku je uspelo nekaj, kar je vredno večkratnega občudovanja in najglobljega poklona.

Barcelona je na gostovanju pri Leganesu zmaga 3:0, pri čemer je bila v prvem polčasu zelo slaba in je 1:0 vodila zgolj po zaslugi neverjetne napake domačega vratarja, nato pa je bil v nadaljevanju boljša, Luis Suarez je podarjenemu zadetku dodal še enega, povsem ob koncu pa je končni izid postavil brazilski vezist Paulinho. A pri zadnjem zadetku ne gre toliko za strelca, svet so obkrožili posnetkli podajalca, edinstvenega argentinskega čudodelca Lionela Messija. 

Ta se tokrat za spremembo ni vpisal med strelce, zato pa je uprizoril nekaj, kar si je treba ogledati večkrat, da bi človek lahko zares razumel. Kar je sprva videti kot precej zmedena Argentinčeva akcija, polna naključij, v počasnih posnetkih postane mojstrovina brez primere. Messi je v boju z  več branilci zmanjkalo prostora, zato je žogo rešil na črti, jo s seboj potegnil v sedeči položaj, od tam pa je sledila ultimativna genialnost. Namreč fantastična asistenca sede. 

Da ne boste mislili, da gre za kakšno katalonsko izmišljotino, o genialni potezi, kakršne nogomet še ni videl, govori celo slovita Marca. Je pa res, da je treba pogledati posnetek iz vseh kotov in v spodnjem videu je šele zadnji kot tisti, ki razkrije vso razkošnost velemojstrovine. Predvsem pa razkrije, da je Messi želel storiti natanko to, kar je tudi storil In da je dooolgemu seznamu svojih fantastičnih potez dodal še zgodovinsko asistenco iz sedečega položaja.  

Značke: messi , barcelona , leganes , asistenca