Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
18 18.11.2017 16:05:16

'Kitajski' MILAN V OGROMNIH TEŽAVAH! Njegov lastnik je prevarant BREZ PRIMERE in sploh ni, kdor pravi, DA JE!?

Kitajski miljarder, ki je kupil Milan? Hm, no, ali pa nekaj povsem drugačnega.

Ne boste verjeli, zgodbe se je lotil sloviti The New York Times, eden najbolj uglednih časnikov na svetu, ki se je dokopal do informacij, da lastnik Milana Yonhong Li sploh ni, kdor pravi, da je. Da, prav ste prebrali. New York Times pa ob teh informacijah ni stal križem rok, temveč je na kitajsko poslal ekipo novinarjev, ki je vse skupaj preverila in, kot trdijo Američani, postregla z neizpodbitnimi dokazi. In to takim, ob katerih navijačem Milana ledeni kri v žilah. 

Pod točko ena naj Lija sploh ne bi poznali v kitajskih poslovnih krogih, v katerih trdi, da ima podjetja in rudnike. Pod točko dve naj ne bi bil lastnik tega, kar pravi, lastnik tovrstnih podjetij s tem imenom na Kitajskem sploh ne obstaja. Pod točko pri pa naj bi po vseh podatkih šlo za daleč od kakšnega miljarderja, ki v Evropi deluje kot nekakšen prevarant, potem ko so na Kitajskem zaradi prevar zaprli njegovega očeta in brata. 

Li je sicer nekoč imel podjetje, vendar pa je to propadlo leta 2015, ko se je zapletlo v prevaro še z enim kitajskim podjetjem. Od tedaj pa naj bi po besedah New York Timesa deloval kot nekakšen lažni poslovnež z lažnimi bančnimi garancijami. Tudi te, s katerimi je kupil Milan od Silvi Berlusconija za 750 milijonov evrov in s katerimi je pripeljal okrepitve z željo vrniti klub na italijanski ter evropski vrh, naj bi bile po ameripkih zagotovilih ... lažne. 

Vodilni evropski športni mediji že govorijo o blamaži brez primere in o lažnem lastniku, vse skupaj pa resnično diši po velikem rdeče-črnem debaklu ...

Značke: milan, kitajci, prevara

Članki iz rubrike