Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.06.2017 20:36:14
Deli članek:

Čustva so ga ponesla: Navijaško prepričanje izrazil z izbiro maturantskih oblačil (foto)

vszi

Matura je pomembna prelomnica v človekovem življenju, zato je tudi maturantski večer nekaj posebnega.

Temu primerno se dijakinje in dijaki uredijo, izberejo oblačila, s katerimi pokažejo, da vstopajo v svet odraslih. Nekaj neobičajnega pa se je zgodilo na maturantski zabavi ene od hrvaških srednjih šol.

Na spletu se je namreč pojavila fotografija z maturantske zabave, na kateri po svoji opravi odstopa mladenič, ki se je odločil tudi na ta večer izraziti (kot vse kaže zelo močna) navijaška čustva. Oblekel se je namreč v majico, na kateri je prečrtana fotografija Zdravka Mamića. Nekdanji alfa in omega Dinama je v zadnjem obdobju (samo še) svetovalec pri zagrebškem klubu, ki ga je v tej sezoni s trona izrinila Rijeka pod vodstvom trenerja Matjaža Keka. Toda mladenič očitno sodi v skupino ljudi, ki ga močno moti, da ima Zdravko Mamić karkšnegakoli opravka z njem ljubim klubom.

Zato se je odločil, da bo tudi na zabavi ob maturi na zanimiv in izviren način izrazil svoje mnenje. Zanimivo bo videti, ali bo fotografijo čez leta s ponosom kazal svojim potomcem, ali pa jo bo 'pozabil' nekje v predalu. Hrvaški mediji poročajo, da za zdaj še ni znano, za zabavo katere srednje šole gre, niti v katerem mestu se je to zgodilo, je pa fotografija že postala spletni hit.

vszi