Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.06.2017 19:59:06
Deli članek:

Izjemni najstnik bo očitno zavrnil Mourinha in Zidana

Reuters

V pravkar končani sezoni smo na evropskih nogometnih zelenicah videli kar nekaj najstnikov, ki so z izjemnimi predstavami nase opozorili tudi velikane iz različnih držav.

Eden takih je zagotovo vratar Milana Gianluigi Donnarumma, ki si ga v svoji slačilnici želita videti tako trener Manchester Uniteda Jose Mourinho, kot tudi njegov kolega na klopi madridskega Reala Zinedine Zidane.

Osemnajstletnik velja za enega najboljših mladih čuvajev mreže na svetu, zato ni čudno, da je povpraševanje po njem izjemno. Poleg tega mu trenutna pogodba z rdeče-črnimi poteče naslednje poletje,  zato je še toliko bolj zanimiv.

Toda novice iz Italije pravijo, da se bosta morala Mourinho in Zidane očitno obrisati pod nosom, Donnarumma je namreč v Milanu v zadnjem času iskal hišo. To je vselej pomembna informacija, ko je v igri prestop kakšnega nogometaša.

Donnarumma je odločen, da ostane v Milanu, kjer so novi lastniki pripravljeni vložiti veliko denarja v okrepitve. Zato je tudi 18-letni vratar pripravljen podpisati dolgoročno pogodbo. "Vsi vedo, da si želim ostati v Milanu. V mestu iščem hišo za svojo družino. Povsem sem miren, vse vpletene strani pa vedo, kakšno sem se odločil. Zelo sem navezan na te barve. Mino, Enzo Raiola in jaz smo zelo homogeno moštvo," je odločen Donnarumma.