Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.05.2017 12:47:01
Deli članek:

Antonio Conte ni Veselin Vujović: Nogometaši Chelseaja 'maltretirali' italijanskega stratega (video)

Chelsea je včeraj osvojil naslov angleškega državnega prvaka, Londončani pa so si dali duška.

Odličnemu italijanskemu strategu Antoniu Conteju je uspel velik met. V svoji prvi sezoni je uspel Chelsea pripeljati do naslova državnega prvaka, kar je bilo v letošnji konkurenci vse prej kot mačji kašelj. Modri iz Londona so si naslov tudi teoretično zagotovili včeraj, ko so z zadetkom rezervista Michyja Batshuayija v gosteh z 1:0 premagali West Brom.

Po dvoboju je sledilo veliko veselje nogometašev Chelseaja, ki so si privoščili tudi Antonia Conteja. Že na igrišču so nogometaši svojega trenerja metali visoko v zrak, potem so prišli na novinarsko konferenco, jo prekinili in svojega šefa ugrabili. Po njegovem prihodu v garderobo pa so ga še zalili z velikimi količinami šampanjca.

Conte se je vsem vragolijam, ki so mu jih pripravili njegovi varovanci prešerno smejal in pokazal, da polivanje s tekočinami prenaša precej boljše od recimo slovenskega rokomentnega selektorja Veselina Vujovića, ki po osvojeni bronasti medalji Slovenije ni bil niti malo navdušen nad tem, da so ga njegovi varovanci polivali.