Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.06.2016 16:29:16
Deli članek:

Skrivalnic ni več, Zlatan na zdravniške preglede

Reuters
Zlatan Ibrahimović

Vse manj je neznank kar se tiče nadaljevanja kariere švedskega superzvezdnika Zlatana Ibrahimovića. Danes je bil namreč storjen korak naprej v pogajanjih.

Že nekaj časa je vse jasno. Zlatan Ibrahimović bo v naslednji sezoni oblekel dres Manchester Uniteda in bo tako združil moči z Josejem Mourinhom.

Toda stvari so potekale v bolj počasnem toku, zato je bila končna odločitev prestavljena na po Euru v Franciji. Pogajanja med Zlatanovim agentom Minom Raiolo in izvršnim vice direktorjem Edom Woodwardom pa so bila kot kaže tako uspešna, da sta se obe strani sporazumeli o pogojih sodelovanja.

Vse, kar zdaj loči Šveda od dresa rdečih vragov, je zdravniški pregled, ki bo opravljen takoj po tem, ko bo viskorasli in karizmatični Šved končal z nastopi za svojo reprezentanco v Franciji.

Sky Sports je o tem poročal obširneje, še posebej potem, ko se je v boj za Švedov podpis podal tudi Carlo Ancelotti z Bayernom.

V izjavi glede vse bolj mogočega prestopa in vprašanj glede pripravljenosti, pa je dejal naslednje: "Čutim, da postajam vse boljši iz leta v leto. Prevladoval sem, kamorkoli sem prišel. S tem nimam nikakršnih težav," je sprva v taboru Švedske dejal Ibrahimović.

"Vsak dan igram nogomet in vedno sem željan napredka. Še vedno se naučim kaj novega in trdo delam na igrišču. Če si nečesa želiš, lahko to seveda storiš. Vem, kaj lahko storim, in prepričan sem, da to lahko storim. Legenda bo znova pustila svoj pečat," je še slikovito zaključil švedski napadalec.