Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
14.06.2016 16:20:41
Deli članek:

Partizan bo v sredo predstavil dva znanca s slovenskih zelenic

Grega Wernig

Zdaj ni nobenih dvomov več.

Že pred dnevi smo poročali, da sta na pragu prestopa k beograjskemu Partizanu nekdanja znanca s slovenskih nogometnih zelenic. Gre za Miroslava Radovića, ki je bil v zaključku minule sezone domačega nogometnega prvenstva eden ključnih mož, da je Olimpija osvojila naslov državnega prvaka, v Beogradu pa se mu bo pridružil tudi Marko Janković. Slednji je v minuli sezoni branil barve Maribora, v štajerski prestolnici pa je igral kot posojen nogometaš Olympiakosa.

Srbski mediji pa danes poročajo, da je za ta dva igralca že vse dogovorjeno, v sredo pa ju bo Partizan tudi uradno predstavil javnosti. Kot še poročajo Srbi, bo Radović v črno-belem dresu, od katerega se je po treh letih poslovil leta 2006, igral v naslednjih dveh sezonah, Janković pa bo v klub prišel kot posojen igralec, a s klavzulo o odkupu po koncu naslednje sezone.

Tudi reprezentant Črne gore Janković je nekoč že nosil dres Partizana, nato pa kot 17-letni igralec prestopil k Olympiakosu. Grki so ga na dodatno kaljenje najprej poslali k OFK Beogradu, nazadnje pa je branil barve Maribora.