Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.05.2016 12:45:54
Deli članek:

Se obeta preobrat? Ferguson na kosilu z enim izmed najboljših trenerjev v Angliji

Profimedia
Alex Ferguson

Kdo bo v naslednji sezoni sedel na klopi Manchester Uniteda? Zdelo se je že, da se bo na Old Trafford preselil Jose Mourinho, toda zadnji dogodki razkrivajo, da bi lahko prišlo do preobrata.

Po odhodu Sira Alexa Fergusona, dolgoletnega trenerja rdečih vragov, je klub iz Manchestra, navajen na najvišje uvrstitve v vseh tekmovanjih, zapadel v manjšo krizo, iz katere se še ni pobral. 

V letošnji sezoni bo ostal celo brez lige prvakov, zato se že dolgo govori, da bo moral Louis van Gaal po koncu sezone spakirati kovčke, United pa naj bi poiskal novega trenerja. V angleških medijih je bil glavni favorit Jose Mourinho, že neštetokrat smo lahko prebrali, da so rdeči vragi že dogovorjeni s kontroverznim Portugalcem, a eno kosilo je bilo dovolj, da se znova začnejo špekulacije, če se ne bo na Old Trafford preselil kdo drug. 

Kosilo, na katerem se je Ferguson, še vedno svetovalec v klubu in neuradno tisti, ki da blagoslov vsakemu svojemu nasledniku, sestal s trenerjem Tottenhama Mauriciom Pochettinom, je v Angliji dvignil ogromno prahu. Bo rdeče vrage v naslednji sezoni vodil Argentinec?