Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.05.2016 11:52:09
Deli članek:

Odziv iz Celja: Odločno poudarjamo, da nismo prejeli nobene nagrade

Nikola Miljković

Na trditve, da je Olimpija pred 23. krogom prve lige ponudila Celju premijo za zmago nad Mariborom, so se zdaj z uradno izjavo odzvali tudi pri celjskem prvoligašu.

Na klubski spletni strani so zapisali, da "te trditve odločno zanikamo, saj nismo s strani ljubljanskega kluba prejeli nikakršne nagrade po naši zmagi v Mariboru. Prav tako nismo bili pred omenjeno tekmo v kontaktu z nikomer iz vodstva Olimpije, tako da na tem mestu jasno še enkrat poudarjamo, da so vsa namigovanja na to temo popolnoma neresnična."

Vse skupaj so podkrepili še z izjavo predsednika kluba Stevana Đorđevića: "Odločno poudarjam, da nismo prejeli nikakršne nagrade, niti je ne bi sprejeli, saj to nikakor ni v skladu s športnim duhom, ki ga pri našem vsakodnevnem udejstvovanju vseskozi upoštevamo. Tovrstna nagrajevanja so po našem mnenju moralno zelo vprašljiva, nas pa zanima le šport in dogajanje na zelenicah. Drži, da smo zasledili govorice, da naj bi nas Olimpija ob morebitni zmagi proti Mariboru nagradila, dejstvo pa je, da z ljubljanskim klubom pred omenjeno tekmo nismo imeli nikakršnega kontakta. Z Olimpijo in z Mariborom smo v zelo dobrih odnosih, po tisti tekmi smo se o teh govoricah pogovarjali s tudi predstavniki obeh klubov, tako da sta bili obe strani seznanjeni z nastalo situacijo. Ker nas ob 16. uri čaka izredno pomembna tekma, se želimo sedaj osredotočiti le današnje dogajanje na zelenici Arene Petrol. Prepričan sem, da bodo fantje danes dali svoj maksimum, navsezadnje tudi mi potrebujemo točke v boju za obstanek v prvoligaški konkurenci."