Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
24.04.2016 10:40:24
Deli članek:

Zvezdnik Barcelone si želi, da bi ligo prvakov osvojil Real

Po tem, ko je Barcelona končala z igranjem v ligi prvakov, je eden od njenih zvezdnikov razkril, komu bi najbolj privoščil zmago.

Od štirih ekip, ki se še borijo za naslov v letošnji sezone lige prvakov, sta še dva španska kluba, oba pa prihajata iz Madrida. Real je v četrtfinalu izločil Wolfsburg, Atletico pa je bil boljši od Barcelone.

Zvezdnik izločenega katalonskega giganta Ivan Rakitić je v pogovoru za Sportske Novosti dejal, da bo zdaj pesti stiskal za gorečega nasprotnika Barcelone, in sicer madridskega Reala. Ne zaradi tega, ker bi bil proti moštvu slovenskega vratarja Jana Oblaka, ki ga je izločilo v četrtfinalu, ampak zato, ker za galaktike igra njegov dober prijatelj in reprezentančni soigralec Luka Modrić.

"Navijal bom za Luko," je uvodoma dejal Rakitić in nadaljeval: "Rad bi, da bi prišel do finala in tam zmagal." Cilj Barcelone je zdaj domača liga, v kateri je izgubila gromozansko točkovno prednost. Za ovratnik ji dihata oba madridska kluba, recept za uspeh pa je samo eden. "Do konca imamo še tri tekme in napak si več ne smemo privoščiti," je zaključil hrvaški reprezentant.