Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.04.2016 14:50:10
Deli članek:

Jorge Mendes ima dogovorjen sestanek z izvršnim direktorjem Manchester Uniteda

Zdaj gre zares. Portugalski superagent Jorge Mendes se je dogovoril za sestanek z izvršnim direktorjem Manchester Uniteda Edom Woodwardom, sicer človekom, ki skrbi za prestope pri rdečih vragih.

Po poročanju Manchester Evening News  naj bi se najbolj znani nogometni agent Jorge Mendes dogovoril za sestanek z Edom Woodwardom, glavna tema pogovorov pa bo jasno Jose Mourinho

Kontroverzni portugalski strokovnjak se sicer že dlje časa pojavlja v govoricah, ki ga selijo na klop rdečih vragov, vendar uradne potrditve teh govoric še ni. 

Po poročanju britanskega časnika naj bi Mourinho zahteval trdnejša zagotovila, da se bo po koncu sezone preselil na Old Trafford in prav zato naj bi Mendes odšel na pogovore v Manchester.

Vodstvo Uniteda je sicer Mendesa bojda prvič kontaktiralo že pred meseci, ko naj bi se z njim vse dogovorilo za prihod Mourinha, po sramotnem porazu rdečih vragov proti Midtjyllandu v ligi Europa pa naj bi Woodward Mendesa poklical, ker je želel zagotovilo, da se portugalski strateg ne bo vrnil nazaj v Inter, kot se je govorilo kar nekaj časa. 

Kdo ve, morda pa se bosta Mendes in Woodward pogovarjala tudi o Cristianu Ronaldo, ki ga povezujejo z vrnitvijo k rdečim vragom