Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
07.04.2016 12:24:26
Deli članek:

Liverpool Fiorentini za Iličića ponuja italijanskega zvezdnika

Profimedia

Ali se obeta zvezdniška menjava, v katero bo vpleten slovenski reprezentant Josip Iličić.

Za Josipom Iličićem je izjemna sezona, zato ne čudi, da se zanj zanimajo nekateri največji evropski klubi. Na tekmi s Sampdorio, na kateri je za Fiorentino dosegel že 12 zadetek v letošnji sezoni serie A, sta ga denimo opazovala tudi oglednika dveh angleških klubov, in sicer Watforda in Liverpoola.

Angleški mediji zdaj še razkrivajo, da je trener Liverpoola Jürgen Klopp velik oboževalec slovenskega reprezentanta, na domači Anfield pa naj bi ga pripeljal tudi s pomočjo Maria Balotellija.

Italijanski nogometni zvezdnik v letošnji sezoni brani barve Milana, posoja pa se bo iztekla letos poleti. Toda angleški velikan naj bi ga takoj poslal nazaj v Italijo, in sicer v zameno za Josipa Iličiča, ki mu pogodba s Fiorentino poteče leta 2018.

Brez težav sicer ne bo šlo, saj je trenutna plača Balotellija 3,5 milijona evrov, kar pa je prevelik zalogaj za Fiorentino. Kot še navajajo angleški mediji, se bo moral Italijan odpovedati dobremu delu plače, po drugi strani pa se Iličiću obeta občutna povišica.