Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.04.2016 13:00:55
Deli članek:

Arnold o incidentu z Marcelom: Pogovarjala sva se o frizuri (video)

Reuters

Dogodek iz 69. minute srečanja med Wolfsburgom in Realom še odmeva.

Takrat je na polovici Reala prišlo do prerivanja med igralci, v središču dogajanja sta bila igralec Wolfsburga Maximilian Arnold in nogometaš kraljevega kluba Marcelo.

Slednji se je malo prej znašel na tleh, videti je bilo, kot da je dobil udarec v obraz, zaradi katerega so nato skočili v zrak njegovi soigralci, Arnoldu v bran pa zraven hitro prišli domači nogometaši. Strelec drugega zadetka za Wolfsburg si je takrat prislužil rumeni karton.

Posnetki različnih kamer pa so kmalu prikazali pravo resnico dogajanja. Na njih se je lepo videlo, da je Marcelo udarec zaigral v slogu letošnjega dobitnika oskarja Leonarda Di Capria in skušal izsiliti izključitev Nemca.

Jeza na Brazilca v domačem taboru na Brazilca je bila zato upravičena. Trener Wolfsburga Dieter Hecking mu je po tekmi na poti v garderobo povedal svoje. Marcelo se je pritožil četrtemu sodniku. "Rekel mi je, da sem klovn," je dejal, potem pa se obrnil še proti Heckingu: "Še se bova videla, še se bova videla!" Nemec mu je le mirno odgovoril: "Videla se bova, ko boste izpadli."

Vse skupaj je manj resno očitno vzel Arnold, ki je zaradi kartona potegnil najkrajšo, čeprav bi si ga zaslužil tudi Marcelo. Ko so ga novinarji spraševali, kaj sta imela z Brazilcem, jih je nasmejal z odgovorom: "Pogovarjala sva se o frizuri. Tudi jaz bi rad imel tako lepe lase kot on."