Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
18.03.2016 12:20:41
Deli članek:

Zvezdnik Reala vpleten v nov ogromen škandal

vszi

Komaj se je vsaj malce polegel prah glede Karima Benzemaja in njegovega domnevnega poskusa izsiljevanja reprezentančnega soigralca Mathieuja Valbuenaja, pa je na vidiku že nov odmeven škandal.

Na francoskega napadalca in zvezdnika madridskega Reala Karima Benzemaja se v zadnjem času kar lepijo škandali. Pred meseci so neznanci Valbuenaju grozili z javno objavo videoposnetka, ki ga prikazuje med spolnim odnosom z neznanko, nepridipravi pa so za odkupnino zahtevali 15.000 evrov. Oblasti so Benzemaja povezale z izsiljevalci, med drugim mu grozi tudi najmanj pet let zapora.

Zdaj pa so francoski mediji postregli z novico, ki je v nogometni javnosti dvignila še precej več prahu. Po poročanju francoskega dnevnika Liberation se je Benzema znašel v novih težavah, tokrat ga oblasti povezujejo s preprodajo in tihotapljenjem drog, pranjem denarja in sodelovanje z zločinsko tolpo.

Primer francoski tožilci preiskujejo že vse od lanskega septembra, Benzema pa je bil v povezavi s temi obtožbami že zaslišan. Kot še dodajajo pri Liberation, je Benzema pri nečednih poslih sodeloval prek svojega podjetja, ki ga je ustanovil leta 2014.