Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.03.2016 09:19:19
Deli članek:

Ibrahimović kupuje stanovanje in razkriva, kje bo igral v prihodnje?

Reuters

Zlatan Ibrahimović v naslednji sezoni v enem najbolj nogometno razvitih mest?

Zlatan Ibrahimović je več ali manj že sprejel odločitev, da v prihodnje ne bo več igral v Parizu. S Paris Saint Germainom bo poskušal osvojiti še ligo prvakov, nato se bo poslovil od mesta luči in odšel drugam. Toda kam? Hja, to je v tem trenutku vprašanje za milijon evrov, na katerega nihče nima odgovora. Skoraj nihče. Ibrahimović menda namreč že ve, kje bo igral v prihodnje.

Vsaj tako pravijo v Franciji in Angliji, kjer nekateri mediji trdijo, da je 34-letni Ibrahimović začel s procesom nakupa stanovanja v Londonu. Da bi tam živel po koncu kariere? Ali pa da bi tja dejansko odšel že zdaj in v naslednji sezoni zaigral za enega od londonskih klubov? Omenja se predvsem Arsenal in Chelsea, a kdor ga bo želel, bo moral globoko seči v žep: Šved naj bi namreč zahteval kar 150.000 funtov visoko tedensko plačo!

Londonska kluba bosta sicer imela konkurenco, z Ibrahimoviće se menda spogleduje dolga vrsta znanih klubov. Tudi Milan, kjer je že igral, in predvsem Manchester United, kamor naj bi ga snubil menda naslednji trener rdečih vragov Jose Mourinho.