Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.03.2016 14:51:30
Deli članek:

Jurčić šokiral vodstvo Wisle, po Mariboru zdaj BiH?

Drago Wernig - TAKA

Krunoslav Jurčić se je dogovarjal s klubom Bobana Jovića in Denisa Popovića, toda ...

Čeprav je pogodbo z Mariborom prekinil prav zaradi tega, da bi se lahko preselil na Poljsko, pa Krunoslav Jurčić vseeno ne bo novi trener Wisle. V petek se je hrvaški strokovnjak sicer mudil v Krakovu, kjer je sestankoval z vodilnimi možmi kluba, usklajeval pogodbe, za katero so bili vsi prepričani, da jo bo podpisal, in si ogledal tudi trening.

A kot so nam sporočili poljski kolegi, je nato bivši trener Dinama iz Zagreba izginil neznano kam, zato je epilog že znan: ne bo prevzel Wisle. Kot pišejo poljski mediji, je Jurčić postavil nekaj pogojev, ki so bili za Wislo nesprejemljivi. Med drugim naj bi želel s sabo v Krakov odpeljati tudi kar nekaj svojih sodelavcev.

Kljub vsemu pa se zna zgoditi, da bo Jurčić kmalu spet aktiven trener. V Bosni in Hercegovini so ga namreč mediji začeli povezovati s Sarajevom, kjer naj bi v teh dneh odpustili Miodraga Ješića. Prvi mož Sarajeva Dino Selimović naj bi tako že vzpostavil kontakt z Jurčićem, s katerim se v naslednjem tednu želi pogovoriti tudi v živo.