Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.03.2016 13:13:37
Deli članek:

Grosskreutz že končal sezono

vszi

Za občasnega nemškega reprezentanta Kevina Grosskreutza je klubske sezone že konec.

Potem ko se je šele januarja vrnil v domačo nemško ligo in prestopil k Stuttgartu, se je na sobotni tekmi proti Ingolstadtu poškodoval, okrevanje pa bo trajalo vsaj šest tednov.

Grosskreutz je lani jeseni zapustil Borussio iz Dortmunda, podpisal za turškega prvaka Galatasaray, a zanj ni nikoli zaigral, saj so predstavniki kluba iz Istanbula zamudili pri njegovi registraciji. Pravico nastopa bi imel januarja, a se je odločil, da se raje vrne v domovino.

Zdaj ga je udarila še poškodba, na tekmi z Ingolstadtom si je natrgal desno mečno mišico. Resnost poškodbe je potrdil današnji zdravniški pregled, Grosskreutz, ki je z reprezentanco Nemčije osvojil tudi naslov svetovnega prvaka leta 2014, pa bo moral počivati od šest do osem tednov. "Spomladanski del sezone je zame končan. Ampak se bom vrnil," je pred družabnih omrežij že sporočil nogometaš, ki je tekmo sicer odigral do konca, saj njegov trener, ko je prišlo do poškodbe, ni imel več možnosti menjave.

Grosskreutz ima sicer veliko težav s poškodbami. Lani je zaradi težav s stegensko mišico že prisilno počival, potem pa je moral še na operacijo kolena.