Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
15.02.2016 11:05:20
Deli članek:

PSG suspendiral Aurierja: Blanc je pe*er, ki ga vleče Ibrahimoviću (video)

Reuters

Obetavni nogometaš PSG-ja Serge Aurier je grdo užalil svojega trenerja Laurenta Blanca, zaradi česar ga čaka huda kazen.

Francoski prvoligaš, ki vztrajno koraka novemu naslovu naproti, se trenutno bolj kot z uspehi ukvarja s svojim igralcem Sergom Aurierjem. Desni bočni branilec je pred časom grdo užalil svojega trenerja Laurenta Blanca in prvega zvezdnika ekipe Zlatana Ibrahimovića, posnetek pa je prišel v javnost šele zdaj.

Mladi nogometaš je pred časom na enem od družabnih omrežij odgovarjal na vprašanja svojih privržencev, vse skupaj pa sta z neznanim prijateljem posnela tudi na kamero. Ta posnetek se je zdaj znašel na svetovnem spletu, prav zaradi njega pa se je zdaj znašel v velikih težavah.

Aurier je med drugim dejal, da je njegov trener "pe*er, ki ga vleče Zlatanu Ibrahimoviću". Obregnil se je tudi ob Angela Di Mario, za katerega je dejal, da je "klovn".

Reuters

Zaradi teh besed je Aurier zdaj padel v nemilost kluba. Vodstvo ga je namreč suspendiralo za nedoločen čas, mnogi pa pričakujejo, da se mu bodo v klubu zahvalili za sodelovanje.

"Sprejel sem odločitev, da suspendiramo Auriera. PSG je ugledna institucija, v kateri si kaj takšnega nihče ne sme dovoliti," je uvodoma dejal predsednik kluba Al-Khelaifi in nadaljeval: "Vso energijo smo zdaj usmerili v dvoboj lige prvakov s Chelseajem in takšne stvari nas ne smejo motiti. Naši navijači to tekmo že nestrpno pričakujejo."

Oglasil se je tudi glavni akter zgodbe Serge Aurier, ki je za uradno spletno stran kluba dejal: "Storil sem nekaj neumnega. Rad bi se opravičil trenerju, soigralcem, klubu in navijačem. Posebno opravičilo dolgujem mojemu trenerju. Ne morem se mu dovolj zahvaliti. Pripeljal me je v ta klub, veliko je storil za mene in odlično sva sodelovala."

"Mislim, da mu dolgujem veliko in obžalujem, kar sem izrekel. Sprejel bom vsako kazen, ki mi jo bo naložil klub. Naredil sem nekaj neumnega in neopravičljivega," se je za konec še pokesal 23-letni nogometaš s Slonokoščene obale.