Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.02.2016 10:43:43
Deli članek:

Gosposki Klopp: Zakaj se ne veselim? Ker je to žalosten dan za velik klub!

profimedia

Nemški trener Liverpoola Jürgen Klopp je navdušil z odzivom na visoko zmago 6:0, ki jo je njega ekipa vknjižila na gostovanju pri Aston Villi.

Klopp je med drugim znan po tem, da zna prešerno proslaviti uspehe svojega moštva, kar so zelo dobro spoznali tudi v Angliji, kjer dela od oktobra. Spomnite se le plesa pred glavno tribuno na Anfieldu ali zlomljenih očal po divjem objemanju z nogometši ob zmagi 5:4 v izdihljajih tekme na gostovanju pri Norwichu.

Zato je bilo kar nekoliko čudno, ko je njegovo moštvo v nedeljo polnilo mrežo Aston Ville, Klopp pa je ves čas mirno sedel, imel celo bolj mrk kot vesel obraz in tudi po koncu tekme je mirno odšel z igrišča. Videti je bilo, kot da je Liverpool tekmo izgubil, ne pa prišel do ene najbolj navdušujočih zmag v sicer slabi sezoni.

"To ni trenutek, primeren za ples in veseljačenje. To je trenutek za pokazati spoštovanje nasprotniku," pa je trener Liverpoola ob začudenih vprašanjih navedel izjemen, viteški razlog. "Naša zmaga 6:0 je na drugi strani poraz 0:6 za velik klub, ki je v hudi stiski. To je zelo žalostno, zato veselje preprosto ne bi bilo na mestu," je še dodal.