Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.01.2016 11:22:23
Deli članek:

Se bo Nemanja Vidić preselil k Bayernu?

Vse bolj se zdi, da bo srbski branilec v jeseni svoje kariere dobil priložnost zaigrati (no, vsaj biti član) v vrstah slovitega Bayerna.

Nemanja Vidić je svoje najboljše čase seveda preživel pri Manchester Unitedu, in to v najboljših časih tega kluba. Odhod k Interju je zanj pomenil sestop z največje scene, za nameček se v Milanu nikakor ni znašel in je bil v zadnjem času povsem na stranskem tiru. A ko se je zdelo, da je zanj vsega konec, je posijal zelo presenetljiv žarek

Pojavil se je münchenski Bayern, ki zaradi poškodbe Jeroma Boatenga nujno potrebuje izkušenega branilca, ki bi za vsak primer v pripravljenosti čakal na morebitno potrebo po njegovem nastopu. Seveda Bayern ima zamenjavo za Boatenga, toda za to zamenjavo je luknja, ki si je tako velik klub pred tako pomembnim delom sezone ne more privoščiti.

Vedno bolj se zdi, da jo bodo zapolnili z Vidićem, ki naj bi na Bavarskem podpisal polletno pogodbo, nakar pa se bodo vsi skupaj odločili, kako in kaj naprej. Srb po ob tem zagotovo prišel do zelo dobrega dodatnega zaslužka; kdo ve, morda pa tudi do velike priložnosti, da v jeseni dolgoletne kariere še enkrat zablesti na najvišji ravni.