Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.01.2016 10:47:44
Deli članek:

Prepovedano pretepanje! Razkrili nenavadna določila Tevezove pogodbe ...

Football Leaks nadaljuje s svojimi razkritji, tokrat so se skrivnostna globoka grla lotila pogodbe med Boco Juniors in Carlosom Tevezom.

Čeprav bi na prvo žogo marsikdo pomislil, da so dogovori med nogometaši in klubi v Argentini bolj ohlapni kot v Evropi, razkritje te pogodbe govori ravno nasprotno. Čeprav si je Boca na vsak način želela vrnitve svojega sina, pa je za to očitno postavila zelo jasne in zelo ostre pogoje.

Kot razkriva Football Leaks, ima Tevez prepoved kakršnihkoli izvennogometnih aktivnosti, ki bi lahko vplivale na njegovo telesno in psihično pripravljenost. Nekaj je tudi jasno navedenih, tako da so velikemu zvezdniku, ki je v lanski sezoni popeljal Juventus do dvojne krone in finala lige prvakov, nekatere od teh eksplicitno prepovedali.

Razlog za prekinitev pogodbe je Tevezov vstop v igralnico, tudi če se Argentinec tam ne bi odločil za vlaganje denarja. Prav tako pa lahko do razdora dogovora pride v primeru, da se Carlitos zaplete v kakršenkoli pretep v katerihkoli okoliščinah. Prerivanje na igrišču je pogojno dovoljeno, vse ostalo najstrožje prepovedano.