Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
19.01.2016 22:21:39
Deli članek:

Nekdanji član Arsenala in Liverpoola živi v senci svoje mične žene (foto)

twitter

Se še spomnite Jermaina Pennanta, nekdanjega mladega angleškega reprezentanta, ki je igral tudi za Arsenal in Liverpool?

Liverpool je zanj leta 2006 Birminghamu odštel celo dobrih devet milijonov evrov, vendar pa fant nikoli ni dosegel tistega, kar so mu nekateri napovedovali. Igralec sredine igrišča je v karieri zamenjal že precej klubov, igral je tudi za špansko Zaragozo in indijski Pune City. Po neuspešni pustolovščini pri Wiganu je bil zadnjih šest mesecev celo brez dela, danes - pri 33 letih - pa je podpisal pogodbo s singapurskim prvoligašem Tampines Roversom.

vszi

Če gre verjeti informacijam, ki prihajajo iz Singapurja, bo postal najbolje plačani nogometaš v 20-letni zgodovini tekmovanja. Na teden naj bi na njegov račun kapnilo približno deset tisoč evrov.

twitter

Glede na to, v katero smer je šla njegova kariera, je Pennant zdaj globoko v senci svoje žene Alice Goodwin. Medtem ko bo on skušal s svojim nogometnim znanjem navdušiti navijače v Singapurju, njegova boljša polovica to počne z objavo vročih fotografij na družabnih omrežjih. Verjetno je povsem brezpredmetno še kaj dodati, saj fotografije povedo več kot nešteto besed.