Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.01.2016 16:03:19
Deli članek:

Od bitke za obstanek do boja za napredovanje?

Palermo Calcio
Siniša Anđelković

Siniša Anđelković bi lahko zamenjal delodajalca.

Je možno, da je Siniša Anđelković že odigral svojo zadnjo tekmo v dresu Palerma? Na Siciliji naj bi se spogledovali s spremembo v obrambi, na njihovem seznamu želja se je menda znašel Miloš Veljković, v Švici rojeni srbski nogometaš angleškega prvoligaša Tottenhama, ki ga Palermo spremlja že nekaj časa. In če bo Mauriziu Zampariniju uspelo skleniti posel z Londončani, bi stadion Renzo Barbera lahko zapustil prav Anđelković.

Gorenjski branilec je član kluba s Sicilije od leta 2011 dalje, vmes je kot posojen igral za Ascoli in Modeno. V zadnjih dveh letih dokaj redno igra za rožnate, poleg tega je pred letom dni podpisal novo pogodbo. A vseeno naj bi obstajala verjetno, da bo odšel, zanimanje zanj naj bi resno pokazala Pescara. Športni direktor slednje Daniele Sebastiani je bojda že vzpostavil stik z Zamparinijem, a kot rečeno, če Palermu, ki se bori za obstanek v serie A, ne bo uspelo pripeljati Veljkovića, potem iz posla ne bo nič.

Če bi Anđelković res odšel k Pescari, bi se iz prve preselil v drugo italijansko ligo. Toda tam gre delfinom dobro od nog, na lestvici zasedajo tretje mesto in se resno borijo za vrnitev nazaj med najboljše na Apeninskem polotoku.