Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.12.2015 14:30:25
Deli članek:

Na Abramovičevem umu tudi dva italijanska strokovnjaka?

Reuters
Roman Abramovič

Vse daljši seznam želja Romana Abramoviča, ki išče novega trenerja Chelseaja.

Guud Hiddink je tisti trener, ki je zapolnil vrzel po slovesu Joseja Mourinha, toda izkušeni Nizozemec je zgolj začasna rešitev. Pri Chelseaju bodo bržčas ob koncu sezone našli novega trenerja, čeprav je do takrat še pol leta, pa je prav to, kdo bo tisti, ki bo prišel na stadion Stamford Bridge, v teh dneh ena najbolj vročih nogometnih tem.

V iskanje novega trenerja za aktualnega angleškega prvaka se je vmešala tudi La Gazzetta dello Sport, pri slednji so v prvo vrsto pričakovano potisnili dva strokovnjaka iz Italije. Kot poroča rožnati časnik, je lastnik Chelseaja Roman Abramovič na seznam želja uvrstil tudi Antonia Conteja in Massimiliana Allegrija. Prvi je trenutno selektor Italije, drugi uspešno vodi ekipo torinskega Juventusa.

Medtem v Španiji Marca trdi, da se Abramovič zanima tudi za Manuela Pellegrinija. Slednji je trenutno še trener Manchester Cityja, a naj bi najpozneje maja dobil nogo, saj menda na njegovo mesto prihaja Josep Guardiola, ki zapušča Bayern, kjer ga bo zamenjal Carlo Ancelotti. Ah, koliko trenerskih rošad v zadnjem času ...

Galerija