Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
db
db
27.12.2015 12:17:27
Deli članek:

Neymar o odhodu iz Barce: "Ne vem, življenje je dolgo"

Reuters

Brazilski zvezdnik je po vrnitvi v katalonsko prestolnico spregovoril o svoji prihodnosti.

Neymar se je po božičnih praznikih vrnil v Barcelono in na letališču El Prat spregovoril nekaj hitrih besed za medije. Ni želel zagotoviti, da bo ostal pri Barceloni, s katero ima pogodbo sklenjeno do junija 2018.

"Da, trenutno se pogovarjamo o podaljšanju (pogodbe, op. a.). Sem optimističen," je Neymar potrdil medijem, nato pa na direktno vprašanje o zanimanju Manchester Cityja za njegove usluge v smehu odgovoril: "Da, da." Ob tem je dodal, da verjetni prevzem "meščanov" s strani Pepa Guardiole ni razlog za njegovo razmišljanje o selitvi.

Brazilec je predstavnikom sedme sile dal nekaj snovi za debato ob vprašanju, če lahko izključi odhod iz Barcelone. "Ne vem, življenje je dolgo," je odvrnil in celo dejal, da ne more potrditi niti tega, da Katalonije ne bo zapustil že pozimi in da ne ve, v katerem dresu se vidi v prihodnosti. Skratka, vse možnosti je, kot dober pogajalec, pustil odprte.

O POHVALAH IN KRITIKAH
Neymar je pojasnil, da je njegove poškodbe vse v najlepšem redu in pokomentiral komplimente Ronaldinha (ta je dejal, da je Neymar njegov dedič, op. a.) in kritike Peleja. "Ronnie je eden največjih. On je najboljši Brazilec, ki je kadarkoli igral za Barcelono. Pele? On lahko govori, kar hoče. Jaz govorim le o svojem delu," je zaključil Neymar.