Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.12.2015 22:03:14
Deli članek:

Nor gol Ibrahimovića, vratar se ni imel časa niti premakniti (video)

Reuters

Prvi zvezdnik PSG-ja Zlatan Ibrahimović je danes zabil gol, ki bo brez dvoma kandidat za gol leta v Franciji.

Parižani so v zadnjem krogu pred zimskim premorom gostovali pri najlepšem presenečenju letošnje sezone (ob Angersu) Caenu. Kljub temu, da je Caen v tem trenutku na izjemno visokem četrtem mestu, pa je bil PSG na tem dvoboju v vlogi izrazitega favorita in to je tudi upravičil.

Varovanci Laurenta Blanca so slavili visoko, s kar 3:0, dvakrat se je med strelce vpisal Angel Di Maria, enkrat pa je zadel tudi švedski superzvezdnik Zlatan Ibrahimović. In prav zadetek Ibre je bil najlepši trenutek dvoboja.

Šved ga je zabil v 36. minuti, dosežen pa je bil na fantastičen način. Parižani so izvedli enega izmed številnih napadov, žoga se je na robu kazenskega prostora Caena odbila malce ven, na okrog 20 metrov. Okroglo usnje se je prikotalilo točno do Ibrakadabre, ta pa ni razmišljal. Čeprav bi si verjetno mnogi želeli prvo ustaviti žogo, se je Ibrahimović odločil drugače. Kar s prve je poskusil z bombastičnim izstrelkom in njegov projektil je zletel v mrežo Caena s takšno hitrostjo, da se vratar Remy Vercoutre ni imel časa niti premakniti.

Fantastičen zadetek Ibrahimovića si lahko ogledate v priloženem videoposnetku.