Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.11.2015 11:31:07
Deli članek:

Cristiano Ronaldo: Nekaj žensk imam, a ...

Profimedia

Portugalski nogometni zvezdnik in glavni akter v novo nastalem dokumentarcu "Ronaldo" bo danes zvečer gost v priljubljeni TV oddaji.

Cristiano Ronaldo je globalna zvezda, ki je tudi izven nogometnih zelenic zelo zaželena in priljubljena osebnost. Zato ne čudi, da je po izdaji novega dokumentarca (Ronaldo), gost številnih oddaj po svetu. 

Danes se bo zvečer pojavil v šovu Jonathana Rossa na angleškem televizijskem mogotcu ITV. Sodeč po nekaterih izjavah, ki so zaokrožile po medijih, bo nekaj teh kar pikantnih.

Nekatere so bile logične, kot ta, da meni, da bo Lionel Messi zagotovo osvojil nagrado za najboljšega nogometaša leta. Nekatera pa zelo pikantna. Tičejo pa se njegovega ljubezenskega kroga. "Na razpolago imam kar nekaj deklet, a zdaj se moram odločiti, katera je najboljša," je med drugim dejal Portugalec, ki mu v letošnji sezoni ne gre tako od nog kot v lanski.  

"Nekateri slavni ljudje pač imamo te težave. Pri polovici gre za gol interes, druga polovica pa ima resne namene. Govoriti o tem ni lahko, a sem samozavesten moški, sem visok in imam svoje zobe in lepo telo, zato morda tisto prvo polovico zanimam zaradi tega ..." je z rahlim molkom na koncu še dodal zvezdnik madridskega Reala

Spomnimo, da je bil Cristiano v daljši zvezi z rusko manekenko Irino Šajk, s katero sta se razšla na začetku koledarskega leta.