Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
08.11.2015 13:41:33
Deli članek:

Berlusconi v slačilnici Atalante

Reuters

V dvanajstem krogu italijanskega prvenstva sta se Milan in Atalanta razšla brez zadetkov.

Z remijem pa so nekoliko presenetljivo manj zadovoljni modro-črni, ki so bili skozi vseh 90 minut boljši nasprotnik. Milaneze je reševal predvsem vratar Gianluigi Donnarumma. "Zelo mi je žal, imeli smo štiri izjemne priložnosti za zadetek in definitivno smo si zaslužili zmago," je bil po srečanju razočaran trener Atalante Edy Reja.

Italijanski strokovnjak slovenskih korenin je še dodal, da je po takšni predstavi skoraj nemogoče, da moštvo ne zmaga. Prav tako je mnenja, da bi moral biti Mattia De Sciglio v prvem polčasu izključen. "Zadovoljen sem s predstavo, ampak remi je v ustih pustil grenak okus, saj smo si priigrali več priložnosti, kot bi moralo zadostovati za zmago. Povsem smo nadigrali Milan na njegovem igrišču, a zapravili preveč priložnosti. Enostavno smo si zaslužili več na tej tekmi."

Reuters

Za konec je Reja razkril še en zanimiv dogodek iz zakulisja. Po tekmi je namreč predsednik Milana Silvio Berlusconi gostujočo ekipo obiskal v slačilnici. "Berlusconi nam je zaploskal in dejal, da smo odigrali odlično tekmo. Obnašal se je kot velik predsednik in džentleman. Moji fantje so bili navdušeni nad njegovo gesto."