Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.10.2015 15:49:21
Deli članek:

Drama bivše žene: Kdo ni delal samomora? Torej bom še enkrat ...

Nekdanja žena najboljšega strelca svetovnega prvenstva leta 1990 Salvatoreja Schilaccija je v skrajno nenavadni zgodbi v dveh dneh dvakrat skušala narediti samomor.

V ponedeljek popoldne so nekateri italijanski mediji v javnosti poslali vest, da se je Schilaccijeva bivša žena v Palermu povzpela na streho domače hiše in z nje želela skočiti ter da so ji policisti samomor preprečili. Pri čemer je šlo za vest, ki so jo tako nekdanji zvezdnik italijanske reprezentance kot svojci nekdanje soproge takoj odločno zanikali

Vse skupaj je torej hitro obveljalo za klasično novinarsko raco in skorajda utonilo v pozabo, toda šlo je za čisto resnico, kar sta tako italijanska kot širša javnost izvedeli na najbolj neverjeten način. namreč tako, da se je ženska vrnila na kraj "zločina" in si življenje skušala vzeti še enkrat. Pri čemer pa je poskrbela za to, da so policisti o tem obvestili medije.

"Ne moremo natančno povedati, za kaj je šlo, toda javnost moramo obvestiti o tem, da je gospa dejansko dvakrat poskusila s samomorom, in to na dva različna načina. Drugi je bil zelo demonstrativen in je nosil sporočilo," so povedali na policiji, ki jo je nekdanja Schillacijeva žena verjetno pripravila do tega, da je sporočilo za javnost spisala v zameno za srečen razplet drugega poskusa.

Kot pravijo dobro obveščeni viri, so po prvem poskusu gospo, ki ji zaradi finančnih težav nameravajo zarubiti taisto hišo, odpeljali v bolnišnico, od koder jo je odpeljal neznanec. V drugo pa naj bi se na strehi istega objekta želela zažgati, k čemur naj bi jo dodatno nagovorila prav zanikanja prvega poskusa s strani svojcev in nekdanjega moža.

Schillaci se je od dolgoletne spremljevalke ločil pred časom, seveda pa gre za ikono italijanskega nogometa. Po mnogih sezonah na domači Siciliji je v poznejših letih eksplodiral pri Juventusu in kot njegov član postal svetovno slaven po zaslugi številnih zadetkov na domačem svetovnem prvenstvu pred 25 leti.