Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.08.2015 17:03:46
Deli članek:

Je bil za Evo Carneiro usoden seks?

Lepa Eva Carneiro je blestela na klopi Chelseaja. Najbolj znana, predvsem pa daleč najbolj atraktivna fizioterapevtka v nogometnem svetu je zdaj na stranskem tiru. Tja jo je postavil veliki Jose Mourinho.

Prah se še zdaleč ni polegel. Na Otoku imajo radi takšne zgodbe, ki se iz nogometnih strani hitro preselijo na tabloidne. Portugalski strateg je v Gibraltarju rojeno lepo Evo "pregnal" iz prve ekipe, ker je Edenu Hazardu nudila pomoč prav v trenutkih, ko je Chelsea napadal vrata Swanseaja.

Sledil je suspenz lepe Eve, ki nima več dovoljenja za delo s prvo ekipo, med tekmami ne sedi skupaj s strokovnim vodstvom na klopi, še vedno pa opravlja svoje delo v nogometnem kampu londonskega moštva. No, angleški tabloidi so vztrajno kopali po ozadju te zgodbe in razkrili: Za Evo Carneiro je bil usoden seks!


Britanski tabloid Sun je namreč objavil ekskluzivni intervju z nekdanjim fantom lepe Eve Rupertom Patterson-Wardom, ki je dekle med 15–mesečnim prijateljevanjem dobro spoznal. "Uničila mi je življenje. Med prepirom mi je kar zabrusila, da je spala z enim od igralcem Chelseaja. Stalno se je hvalila, kako je priljubljena med nogometaši. Stalno želi biti v središču pozornosti, predvsem pa uživa v seksu," je pripovedoval Rupert.

Kot je še dejal, mu je stalno ponavljala, da lahko dobi kogarkoli želi in karkoli želi. "Z njo sem želel ustvariti družino, ona pa me je prežvečila in izpljunila."

Nogometaši so Evo klicali po telefonu tudi v zelo poznih urah, ko sta bila z Rupertom skupaj, ona pa je takoj odvihrala in se domov praviloma vračala v jutranjih urah. Javnost na Otoku že ugiba, kateri nogometaši so se znašli v njenem objemu, največkrat pa prst uperjajo v Johna Terryja.