Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
16.08.2015 16:16:42
Deli članek:

Španec katastrofalno izvedel kot (video)

Reuters

Dvaindvajsetletni napadalec Cristian Ceballos je bil nekoč del Barcelonine nogometne šole, vendar pa pri katalonskem velikanu nikoli ni dobil priložnosti za dokazovanje.

Zato se je pred štirimi leti odločil zapustiti stadion Camp Nou in se je preselil k Tottenhamu. Pri Londončanih je igral za drugo ekipo, v članski pa prav tako ni dobil niti minute. V sezoni 2013/14 ga je Tottenham posodil portugalskemu prvoligašu Arouci, za katero je na devetnajstih prvenstvenih tekmah dosegel en zadetek, pred začetkom te sezone pa je zapustil Tottenham in podpisal triletno pogodbo z angleškim drugoligašem Charltonom.

V dresu slednjega je v soboto odigral 61 minut na gostovanju pri Derby Countyju. Čeprav je bilo v preteklosti velikokrat mogoče slišati o Ceballosovi nadarjenosti, pa je tokrat z eno potezo poskrbel, da se mu je marsikdo smejal v obraz.

To mu je "uspelo" z zelo slabo izvedenim udarcem s kota: Ceballos je namestil žogo, dvignil roki in s tem verjetno pokazal, da gre za uigrano akcijo, nato pa žogo brcnil tako slabo, da je ta takoj prešla črto, ki označuje konec igrišča. S tem je zapravil lepo priložnost, da bi njegovo moštvo mogoče resneje ogrozilo tekmečeva vrata. Dvoboj se je končal z rezultatom 1:1.