Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.08.2015 16:37:46
Deli članek:

De Gea ne more v vrata, glava je drugje

Manchester United bo v soboto kmalu po poldnevu odprl novo sezono angleškega prvenstva s tekmo proti Tottenhamu, na kateri ne bo prvega vratarja rdečih vragov.

Ta sicer ni poškodovan, toda prav tako ni z glavo pri stvari in zaradi tega po oceni trenerja rdečih vragov Louisa van Gaala ne more igrati tako, kot bi Nizozemec želel in kot bi Španec moral. Razlog so seveda neskončno odmevne govorice o selitvi enega najboljših vratarjev k madridskem Realu.

"David zagotovo ne bo igral. Ali sem zaskrbljen? Ne, toda zagotovo ne bo igral. Je samo človek in ne obvladuje vsega tega, kar se dogaja," je dejal nizozemski strateg in seveda dvignil še dodatne količine prahu. "Pri tem pa ne vem, kaj natančno se dogaja. Ves čas mi postavljate isto vprašanje, a resnično ne vem," je še dodal.

Mnogi so mnenja, da gre za dokaz, da se bo De Gea pred koncem prestopnega roka preselil k Realu, nekateri ob tem razmišljajo drugače. "Svet nogometa je nor svet. Začenja se prvenstvo, prestopnega roka še ni konec in to potegne za seboj marsikaj. Ob tem pa se ne ve, kaj se še lahko zgodi," pa je za konec poudaril van Gaal.