Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
eč
12.06.2015 15:38:20
Deli članek:

Po Crveni zvezdi naslednja postaja Rusija

FK Crvena zvezda

Joshua Parker, nekdanji nogometaš Domžal, je hitro sklenil svojo pustolovščino v Srbiji.

Ko je igral še v Sloveniji, je Joshua Parker veljal za enega boljših tujcev pri nas. Posledično si je priigral prestop v Srbijo, kjer je podpisal za Crveno zvezdo. Toda zdaj je že jasno, da je bila to povsem zgrešena poteza. Reprezentant Antigve in Barbude je v drugem delu sezone za Beograjčane zabil vsega dva gola, precej bolj pa je nase opozarjal z ne ravno vzornim obnašanjem. Uprava nekdanjega evropskega klubskega prvaka je imela z njim nemalo težav, zato niti ne preseneča, da nekdanjega člana Domžal ni bilo na prvem treningu v sklopu priprav na naslednjo sezono.

Kot poročajo srbski mediji, Parker na Marakani zagotovo ne bo več igral, prav tako naj bi bil že znan klub, kjer bo nadaljeval kariero. V Angliji rojeni nogometaš se bo menda preselil v Rusijo, za eno leto si ga želi sposoditi Rubin iz Kazana, ki je v pravkar končani sezoni zasedel peto mesto na lestvici tamkajšnjega državnega prvenstva. Kljub spodleteli pustolovščini v Srbiji je torej Parkerju uspel kar v redu skok naprej v karieri.

Ko že govorimo o Crveni zvezdi, dodajmo, da bodo rdeče-beli del priprav opravili tudi v Sloveniji. Zvezdaši bodo na pot odšli v torek, nastanjeni bodo v Čatežu, tukaj bodo odigrali tudi tri prijateljske tekme. 17. junija bo v Brežicah nasprotnik Slovenj Gradec, tri dni kasneje bo Beograjčane v Novem mestu ogrevala Krka, 25. junija pa se bo srbski prvak v Krškem pomeril še z ukrajinskim klubom Karpati.